Nieuws en columns


Vind het rithme in je voeding - zaterdag 23 april 2016

Klimop Vitaliteit start campagne ‘Vind het ritme in je voeding’.

PERSBERICHT – 1 mei 2016

Gezond eten staat volop in de belangstelling. Weten wat je het beste kunt eten is één ding, maar het inpassen van veranderingen in het dagelijks leven is voor velen niet zo eenvoudig.  Vitaliteitscoach Edith Braakhekke van Klimop Vitaliteit kan u daarbij prima begeleiden. Daarom voert zij t/m 19 juni samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Vind het ritme in je voeding’.

Campagne

De website www.klimopvitaliteit.nl wordt gedurende de campagneperiode gevuld met tips en ideeën voor meer ritme in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde recepten, tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor ontspanning en balans. En bij voldoende belangstelling wordt er begin juni een bijeenkomst georganiseerd waar u met al uw vragen over voeding en bewegen terecht kunt.

Maaltijdplanner

"Een maaltijdplanner is een prima hulpmiddel om meer structuur te krijgen bij het voorbereiden van de dagelijkse warme maaltijd. Ook geeft het maken van zo’n planning inzicht in wat er gedurende een week gegeten wordt en of hierbij voldoende variatie is in productkeuze”.  Alle nieuwe klanten die zich gedurende de campagne aanmelden bij Klimop Vitaliteit ontvangen een gratis maaltijdplanner.

Bezoek de gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 23 t/m 29 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: Meer informatie is te verkrijgen bij Edith Braakhekke van Klimop Vitaliteit, via info@klimopvitaliteit.nl of (06) 309 64 924 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >