Nieuws en columns


Koken zonder Muts - donderdag 3 november 2016

Koken zonder Muts

Eenvoudig en snel een gezondere leefstijl

 

Wil je ook een gezondere leefstijl, maar heb je onvoldoende kennis over gezonde voeding.

Wil je weten hoe je snel en eenvoudig een gezonde maaltijd op tafel zet.

 

Inhoud

In deze cursus vertellen kok Mirjam Berkhof en voedingscoach Edith Braakhekke je alles over gezonde voeding en leer je hoe je eenvoudig en snel een gezonde maaltijd op tafel zet.

 

Per cursusavond van 3 uur leer je wat jouw lijf nodig heeft en krijg je in hapklare brokken voldoende kennis aangereikt waarmee je zelf gezondere keuzes kunt maken. Edith laat je ontdekken dat gezond eten meer is dan sla en rauwkost alleen en leert je wat gezonde voeding kan betekenen voor je lijf.

Daarnaast ga je ook zelf aan de slag met het bereiden van een maaltijd. Want gezonde ingrediënten is één, maar hoe maak je daar op een eenvoudige manier een smakelijke maaltijd van. Onder de bezielende leiding van Mirjam leer je hoe je een gezonde maaltijd op tafel zet. Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon een goede gezonde maaltijd, passend bijeen gezonde leefstijl.

En uiteraard sluiten we iedere cursusavond af met een gezamenlijke maaltijd.

 

Iedere avond heeft een ander thema zoals het bereiden van éénpansgerechten, koken van traditionele aardappels, vlees en groente, maken van oven(heerlijke)schotels en pastagerechten, maar we gaan ook improviseren met dat wat je in de koelkast tegenkomt.
 
 

Voor wie

Voor iedere man (of vrouw) die nu nog dagelijks langs de supermarkt rijdt voor een opwarmmaaltijd of online een maaltijd besteld, maar daar de buik vol van heeft.

Groepsgrootte: maximaal 6 personen

Locatie: De Hooiplukker in Lochem, Achterstraat 5

Data: 16 november 2016, 14 december 2016, 11 januari 2017, 1 februari 2017 en 22 februari 2017

Tijd: 18.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 17.45 uur)

Kosten: € 299,- incl. een welkomstdrankje, de ingrediënten voor de gezonde maaltijd en informatie over gezonde voeding op papier.

 
Aanmelden of meer informatie via: info@klimopvitaliteit.nl
 
Tijd voor een gezondere leefstijl - tijd voor koken zonder muts
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >