Nieuws en columns


Polardistans 2017 - dinsdag 8 november 2016

Dag allemaal,

Komend voorjaar wil ik weer meedoen aan de Polardistans, een sledehondenwedstrijd over 160 kilometer in de wildernis rond Särna in Zweden. Net als de vorige keer zal ik deelnemen in de Pulka-klasse. Daarbij trekken mijn honden een bagageslee en ski ik zelf op Backcountry ski's mee achter de slee.
Naar aanleiding van het dagboek dat ik de vorige keer bijhield voor de Stakeout, kreeg ik opnieuw de vraag van een aantal mensen om mijn belevenissen te delen. Dat ga ik dus doen! Via dit Blog zal ik jullie de komende maanden op de hoogte houden van de trainingen, de test-wedstrijden en uiteraard uiteindelijk de wedstrijd zelf.

Dank voor het lezen!
Edith

Reacties:

Goedendag, Waarschijnlijk ontvang je een hoop ongewenste berichten via je contactformulier. Dit komt omdat deze niet beveiligd is en iedereen (inclusief robots) berichten naar je kunnen sturen. Ik kan dit eenvoudig voor je oplossen en beveiligen, waardoor je nagenoeg geen ongewenste berichten meer zult ontvangen. Mag ik je hiermee helpen? Groet, Theo Voorn contact@socialleader.eu

Theo Voorn- 04-04-2019

Hey What we have here is , an importantoffer https://drive.google.com/file/d/1pd244nKQDZLX5qR3wE8OEwpCFYPDj6ma/preview

Robertliz- 13-04-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >