Nieuws en columns


In het donker - maandag 7 november 2016

Vandaag de eerste training in het donker. Niet in het tweeduister zoals de afgelopen weken, maar gewoon echt donker. Ik zelf zie in het donker niet scherp omdat ik mijn hoofdlamp zo min mogelijk gebruik, maar dat geldt dus duidelijk niet voor Serox en Sepp.
Terwijl we gedrieën met een lekker gangetje over De Enk scheuren en ik licht dromend geniet van de kleine span voor me, steekt er een konijn over. En dacht ik kort daarvoor nog dat mijn honden voor mij zo hard werkten, werd me direct duidelijk dat zij toch echt andere prioriteiten hebben: Sepp en Serox zetten een sprintje in, besluiten gebroederlijk dat je ook best linksaf een maïsland op kunt en voordat ik het weet sta ik met mijn goede gedrag in de modder.
Mijn droomtoestand is acuut over en na een flinke noodstop lukt het mij de beide heren weer op het pad te krijgen.
Een illusie armer en met mijn hoofdlamp aan, vervolg ik mijn weg richting huis. Er gaat voor een Husky niets boven het jagen op loslopende konijntjes!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >