Wat kun je verwachten?

Ont-moeten
Ons traject begint bij ont-moeten. Niets hoeft, zonder oordeel gaan we ons eerste kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en stellen we vast wat jouw vraag is. Belangrijk is dat er vertrouwen is tussen ons en dat jij je op het gemak voelt. Indien jouw vraag buiten mijn bereik valt, zal ik je indien gewenst doorverwijzen naar een andere therapeut of specialist. Het kan ook zijn dat ik, met toestemming, contact opneem met jouw huisarts voordat we verder gaan.
  
Positieve benadering
Een gezonde vitale leefstijl begint met een positieve benadering. Ik ga uit van jouw mogelijkheden en we kijken naar de dingen die energieverhogend werken. 
 
In beweging komen
Door in beweging te komen, maak je de weg vrij voor verandering. Met het zetten van een eerste stap, bijvoorbeeld door het verlangen uit te spreken te willen veranderen, kom je al in beweging. Door daarnaast letterlijk in beweging te komen, stimuleer je lichaam én geest en sta je meer open voor signalen van buitenaf.
Ik zet je dan ook graag letterlijk in beweging. 
 
Lengte van het traject
Jij zelf bepaalt de lengte van het traject. Soms zijn 2 consulten al voldoende, maar het kan ook zijn dat jij behoefte hebt aan meer.
We maken het traject zo lang als nodig, maar niet langer dan noodzakelijk. 

 
Ga terug naar Home
 
Loslaten is niet opgeven of onverschillig zijn,
loslaten is de waarheid de ruimte gev