Routebeschrijving naar Klimop Vitaliteit

Vanuit Zutphen

Met de fiets of met de auto: op de N346 vlak voor Lochem op de rotonde rechtsaf richting Lochem, Barchem en Ruurlo. Na 1 km rechtdoor op de rotonde, de weg nog 1 km volgen tot de stoplichten. Bij de stoplichten rechtdoor de Nieuwstad op, na 200 meter de 1e weg rechts de Emmastraat in (na de Dekamarkt aan de rechterkant). Na 50 meter op de splitsing links aanhouden, de Pillinkstraat in. De weg 150 meter volgen, op de T-splitsing rechtdoor. Na 50 meter aan de linkerkant bevindt zich Gezondheidscollectie Onder de Linden.
 
Vanuit Deventer / Laren
Met de fiets: vanaf Laren de parallelweg volgen tot de stoplichten voor de brug. Hier rechtdoor de brug over, volg het fietspad onder de N346 door. Het fietspad blijven volgen, totdat deze uitkomt op de Larenseweg. De weg 600 meter volgen tot bij de VVV aan de linkerhand. Hier rechtdoor Lochem in fietsen, voor het winkelgebied rechtsaf slaan en langs de gracht rijden. De weg volgen tot de kruising, hier rechtsaf het bruggetje over, daarna direct linksaf. De weg volgen tot het einde en rechtsaf de Nieuwstad op. Na 20 meter linksaf de Emmastraat in (na Sensire). Na 50 meter op de splitsing links aanhouden, de Pillinkstraat in. De weg 150 meter volgen, op de T-splitsing rechtdoor. Na 50 meter aan de linkerkant bevindt zich Gezondheidscollectie Onder de Linden. Fietsen kunnen bij de voordeur gezet worden.

Met de auto: volg de N346 tot voorbij Lochem, op de rotonde linksaf richting Lochem, Barchem en Ruurlo. Na 1 km rechtdoor op de rotonde, de weg nog 1 km volgen tot de stoplichten. Bij de stoplichten rechtdoor de Nieuwstad op, na 200 meter de 1e weg rechts de Emmastraat in (na de Dekamarkt aan de rechterkant). Na 50 meter op de splitsing links aanhouden, de Pillinkstraat in. De weg 150 meter volgen, op de T-splitsing rechtdoor. Na 50 meter aan de linkerkant bevindt zich Gezondheidscollectie Onder de Linden. De auto kan achter de praktijk worden geparkeerd.

Vanuit Borculo / Goor
Met de fiets of met de auto: de N346 Goorseweg volgen tot de 1e rotonde. Hier rechtdoor richting het centrum. Bij de volgende rotonde rechtdoor (rechts de AH) en direct daarna linksaf de Nieuweweg op. Deze weg 400 meter volgen, 3e weg rechts op de drempel (voor hotel Hampshire). Deze weg 350 meter volgen. Na de T-splitsing wordt dit Onder de Linden. Na 50 meter aan de rechterkant bevindt zich Gezondheidscollectief Onder de Linden.
Fietsen kunnen bij de voordeur gezet worden, de auto kan achter de praktijk worden geparkeerd.
 
Voor een printversie klik hier